Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016

ΑΠΑΧΟ ΤΣΙΖΚΕΙΚ ΜΕ ΞΥΝΟΓΑΛΟ-ΜΕΛΙ Κ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ



















ΥΛΙΚΑ( ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΜΕΡΙΔΑΣ 180 )
4 Αυγά
500 γρ ρικότα η ανθότυρο
200 γρ ξινόγαλο
170 γρ μέλι λίγη βανίλια
2 κ.σ χυμό μανταρινιού και το ξύσμα
λίγο μοσχοκάρυδο και κάρδαμο
2 ψιλές ροδέλες ανανά

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπώλ ανακατεύουμε το ξινόγαλο με το μέλι.Μετά προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά τοξύσμα και το χυμό του μανταρινιού και τα μυρωδικά Τοποθετούμε την κρέμα σε ένα ταψάκι και βάζουμε τις 2 ροδέλες ανανά που έχουμε ψιλοκόψει ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 39-40 λεπτά μέχρι να σταθεροποιηθεί η κρέμα
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΚΟΣ